Egyedi fejlesztések

shutterstock_397577590_edited.jpg

Szoftver és    alkalmazás

Ha a piacon található online és offline rendszerek nem feleltek meg elvárásainak, túl sok felesleges elemet tartalmaztak, hiányoztak belőlük kulcsfunkciók, nem voltak kompatibilisek létező rendszerével vagy olyan programra van szüksége, amelyet eddig még nem készítettek el, vállaljuk egyedi, felhő alapú vagy telepített rendszerek fejlesztését. 

Javasoljuk egyedi szoftver fejlesztését, ha üzlete rohamosan növekszik, szeretne rugalmasan reagálni a piaci és saját igényeire és tervezi a további fejlesztéseket.

Ha a meglévő rendszer korszerűsítése aránytalanul idő és befektetés igényes lenne, de ami még fontosabb, mindig adott keretek között tartaná a fejlesztőket. Nem mindenki számára elérhető és/vagy költséghatékony megoldás saját szoftverfejlesztő team alkalmazása. Csapatunk ezért több, mint 20 éves tapasztalatát kínálja, kompromisszumok nélkül, garancia vállalással. Mivel a kért  fejlesztés teljes mértékben az egyedi körülményektől függ, előzetes árat nem tudunk mondani, kérje ajánlatunkat és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.